Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

  Club Natació Sant Adrià Data actual

 

 
   
  Inici >> Activitats >> Màsters  
 
 • Màsters
 • Història
 • VII Open Màster Ciutat de Sant Adrià
 • Equip
 • Natació Màster
 • Resultats Natació
 • Clubs Catalans
 • Links

El Club Natació Sant Adrià des de ja fa uns quants anys, disposa entre les seves categories, la categoria màster. Categoria integrada per antics nedadors del propi club i d'altres provinents d'altres clubs d'arreu de Catalunya, Espanya i d'altres països.

Actualment la secció Màster està integrada per més de 30 nedadors entre masculins i femenins, i des dels mes joves a la categoria pre-màster a la més veterana del equip la nedadora del 1938, la Quima Albesa Benitez.

Si esteu interessats en pertanyer al nostre club dintre de la Secció de Màster, pots consultar tota la informació referent a la nostra Secció aquí, i si directament us voleu posar en contacte amb nosaltres ves aquí a la Secció Màster.
Des la nostra Secció Màster podreu consultar totes les notícies referents a la Natació Màster; regional, nacional i internacional; a més de les probes realitzades en Aigües Obertes que es desenvolupin en territori català.

Podreu consultar Calendaris, Resultats, Classificacions, Rècords, Rànquings, Normatives i Reglaments de natació Màster i Aigües Obertes, d'aquesta temporada i temporada anterior.

Esperem que les dades siguin del vostre interès.

 
Els màsters a Catalunya.

A partir dels anys 70 als EEUU es van començar a fer unes competicions de natació per a persones grans, des dels 25 fins als 100 anys, fent classificacions en grups de 5 en 5 anys -hi ha hagut nedadors de més de 100 anys -, i aquest moviment s'ha anat estenent per tot el món adquirint a l'actualitat nivells impensables. Es celebren competicions a nivell europeu (el primer el 1987) i mundial (el primer el 1986), cada 2 anys, alterns, amb una participació de 3.000 a 4.000 nedadors. Catalunya ha estat -com en moltes coses- capdavantera a nivell nacional i des del 1985 es celebra el Campionat de Catalunya amb una participació que augmenta cada any. En els últims 6 anys s'han celebrat els campionats a la piscina del CN Sabadell, cosa que ha estat bàsica per a motivar aquesta participació ja que el CN Sabadell té la millor capacitat d'instal•lació i d'organització de competicions d'aquesta envergadura. Als Campionats de Catalunya de l'any passat hi van participar 36 clubs amb 403 nedadors. Els dies 13 i 14 d'aquest mes de maig es celebrarà el XVI Campionat de Catalunya i s'espera superar els 450 nedadors de 20 a 85 anys amb participació de nedadors d'Aragó, València, Madrid, País Basc i algun estranger.

La Federació Catalana de Natació hi ha afegit la categoria de 20 a 24 anys per als nedadors que els hi agrada la natació, que volen competir i que no entren dintre de les exigències de la natació júnior. També s'han modificat les categories per les moltes travessies que es fan a l'estiu arreu de Catalunya i que agruparan, a partir d'aquest any, els nedadors en 30-39 anys, 40-49 anys, 50-59 anys, 60-69 anys i 70 en endavant. El CN Sabadell és també el club que presenta més nedadors a les competicions i és l'actual Campió d'Espanya. Són uns 25 els clubs catalans que participen regularment a les competicions màsters i són unes 12 les competicions que programen anualment els clubs següents: CN Atlètic-Barceloneta, CN Igualada, CN Sant Andreu (dues), Club INEFC Lleida, CN Sallent, CN Reus Ploms, CN Barcelona, CN Sabadell, CN Manresa, GE i EG i Club Nagi.

Existeixen rècords per categories, masculina i femenina, a nivell mundial, europeu, nacional i català i tot això ajuda a motivar els nedadors a preparar-se per estar millor física i mentalment dintre d'un clima relaxat, sense exigències i amb l'esforç que cada un hi vulgui posar a nivell de les seves aspiracions personals, per superar-se un mateix -que és el primer pas- o superar els altres, competint.

Per competir fa falta ser membre d'un club o associació que estigui afiliat a la Federació Catalana de Natació i demanar la llicència que té un cost de 21 euros, o la llicència d'un dia que dóna dret a competir només a la jornada d'un dia, per un cost de 4 euros (amb assegurança inclosa). Arreu del món, es fan competicions regionals o nacionals cada cap de setmana. A Catalunya es celebra una competició mensual de mitjana amb una participació d'uns 150 nedadors. Aquestes competicions s’han arribat a celebrar a tot el territori català sent Barcelona la província més prolífera, però Tarragona, Lleida i Girona, han començat a organitzar alguna competició. Cada nedador es paga les despeses de llicència, inscripció per prova (5 - 6 pessetes) i desplaçaments i hotels i són molt pocs els clubs que col•laboren una mica en aquesta despesa. Tot això fa que sigui més meritòria aquesta quantitat de participants. Alguns clubs comencen a tenir el seus entrenadors específics i a tenir en compte, molt seriosament, aquesta natació.

Bastants nedadors catalans han participat en Campionats d'Europa i del Món i algun als Jocs Mundials Màsters, els "Masters Games", conquerint medalles i bones classificacions.

Josep Claret, de 55 anys, del Club Nagi de Sabadell, és un dels nedadors catalans que ha competit més internacionalment, guanyant 9 medalles en Campionats d'Europa , 5 en Campionats del Món, i 2 en els "Masters Games", i és en l'actualitat l'únic nedador català màsters en possessió d'un rècord del món. Un rècord fet l'any passat, el 20 de febrer a Lleida, a les magnífiques instal•lacions de l'INEFC, a la distància de 50 metres papallona amb 28.92. A nivell europeu també consten els rècords de Mònica Cuervo, del CN Sabadell, de més de 25 anys, en 50 i 100 papallona. Loli Balbuena, de 41 anys, del Club Nagi, ha guanyat dues medalles de bronze al Campionat del Món i dues de plata i una de bronze als Campionats d'Europa de Innsbruck, l'any passat. Julio César Cervantes, de 35 anys, del Club Nagi, va guanyar una medalla de bronze, en la llarga distància (5000 metres), als últims Campionats del Món celebrats a Casablanca.

En l'especialitat del waterpolo màster s'està acabant la 24a Lliga Catalana on hi participen 11 equips. És la competició màster més antiga d'Espanya. Dintre d'aquest col•lectiu, i amb l'empenta de l'Agrupació de Veterans de la Natació i el Waterpolo de Catalunya, que va començar a fer-se el Campionat de Natació. En waterpolo, per la dificultat de mobilitzar els jugadors d'un mateix club -com marca la normativa- encara no s'ha participat mai internacionalment.

En salts de palanca i trampolí es va fer el I Campionat de Catalunya l'any passat i possiblement algun saltador participi al VIII Campionat del Món de Natació, Salts, Waterpolo i Natació Sincronitzada que es farà el juliol a Munic. La Comissió de Màsters de la Federació Catalana de Natació, presidida per Manel Domènech, és la que mou i recolza tot aquest moviment. Existeix una Associació de Natació Màsters, legalitzada i amb domicili a Catalunya, però d'àmbit nacional, que publica una revista semestral especialitzada, a la natació Màster, amb tot el que fa referència a la natació i el waterpolo màster. Buscant la pàgina Web mastersswimming.com hi trobareu extensa informació sobre la natació nacional i internacional de màsters.

Cada competició és una trobada de nedadors que de nou han tornat a nedar com quan eren joves, però sense les pressions i exigències d'aquells temps, i d'altres, que han començat a nedar de grans i s'han acostat a aquest esport dintre del qual s'hi senten bé. Per uns, amb una tècnica adquirida fa anys, no resulta tan difícil, però pels que comencen tot és una experiència nova que els va formant de mica en mica.

Alguns arriben a nedar tan bé que ningú diria que han après a nedar als 50 o 60 anys en les classes per adults que es fan diàriament a les piscines de Catalunya. Aquests tenen un gran mèrit i són dignes d'admiració. Alguns nedadors de més de 75 anys són valents de nedar cada dia uns 3.000 metres. El clima d'amistat que existeix entre els que s'han trobat de nou després de molts anys i les relacions que es van fent entre uns i altres fan que cada trobada tingui un al•licient afegit, que el de pròpiament dita competició. És per tot això que dintre de cada club vagi sortint un grup que es va retrobant en entrenaments i competicions puntuals i s'aprofita, de tant en tant, el final d'aquestes activitats, per fer un esmorzar o un sopar amb els companys. És en aquests moments quan no sap gens de greu haver-nos agrupat per fer natació.

Per tot això l'activitat esportiva per la gent gran i en especial la natació, per les seves completes i grans avantatges, anirà augmentant i cada vegada hi haurà més practicants. Està demostrat que amb una bona activitat física retardem el procés d'envelliment que tots patim. La natació per la gent gran, amb competició o sense, és un bon camí per viure més i millor.

VII Open Màster Ciutat de Sant Adrià

Regles   participants
 
 • Sumari de Participants
 
 • Llistat de Participants per Proba
 • Horari Orientatiu
   
     
Competició   Resultats
 • Llistat de Sortida
 
 • Fitxa tècnica
   
rècords  
 • Resultats per Categories
 • Rècords batuts
 
 • Fitxer de Resultats
     
     
    Situació CEM Besòs
 
fEMENí   MASCULÍ  
;
Blanca Serra Albesa
Categoria: +45

Carlos Cinalli Petringa
Categòria: +45

       
Filo Cañete Carrillo
Categoria: +45
Jordi Burgueño Barroso
Categòria: +45
       
Quima Albesa Benitez
Categoria: +80
Pedro Muñoz Sánchez
Categòria: +45
       
Sandra Rodrigo Acosta
Categòria: +35
Raül Lubiano Sigüenza
Categòria: +45
       
    Toni Hernández Talaverón
Categòria: +40
       
    Xavi Capdevila Mira
Categòria: +50
       
    BenjaminVenegas Sanhuesa
Categòria: +45
       
       
   

 

 
       
       
       
Resultats Temporada 19-20
CN. Sitges
CN. Atlètic-Barceloneta
CN. Catalunya
CN. Sabadell
CN. Sant Feliu
CN. Sabadell
 • III Opèn Màster CN Tarraco: 25 de Gener de 2020

CN. Tarraco

 • XIII Màster Fons-Ciutat del Prat: 8 de Febrer de 2020

CN. El Prat

 • VI Trofeu Màster Swimfaster: 22 de Febrer de 2020

PEM Salt
C. Inef Lleida
 • XX Trofeu Màsters Alt Penedès Vilafranca: 21 de Març de 2020

CN. Vilafranca
 • VII Trofeu Màster Ciutat de Sant Adrià: 4 d'Abril de 2020

CN. Sant Adrià
 • XIX Open Màsters Fons de Mataró: 5 d'Abril de 2020

CN. Mataró
 • XXVI Ct. d'Espanya Open d'Hivern de Natació Màster - 16-19 d'Abril de 2020
Barcelona
 • VI Open Aquamàsters: 9 de Maig de 2020

CN. Granollers
 • XXII Torneig Màsters Girona: 16 de Maig de 2020
G.E. i E.G.
 • XIX Trofeu de Terrassa Estils Màsters: 31 de Maig de 2020
CN. Terrassa
 • XXXVI Campionat de Catalunya Open Màster: 20 i 21 de Juny de 2020
Tarrragona
 • V Trofeu Natació Màsters CN L'Hospitalet: - d'- de 2020

CN. Hospitalet

 • XXVV Campionat d'España Open d'Estiu de Natació Màster - 9-12 Juliol

-
 • Panteres 2020: - Setembre de 2020

-
Resultats Temporada 15-16
CN. Atlètic-Barceloneta
CN. Igualada
CN. Sabadell
CN. Vilanova

CN. Terrassa

CN. El Prat
Gijon
 • III Open Combo Màsters CN Catalunya

Sessió de Matí - Travessia C.N. Catalunya
Sessió de Tarda - Piscina
 • II Trofeu Màster Swimfaster: 27 de Febrer de 2016

PEM Salt
 • XVIII Trofeu Màster Club INEF Lleida: 5 de Març de 2016

C. Inef Lleida
 • XVI Trofeu Màsters Alt Penedès Vilafranca: 19 de Març de 2016

CN. Vilafranca
 • VI Open Màsters Ciutat de Sant Adrià: 2 d'Abril de 2016

CN. Sant Adrià

 • 15è Open Màsters Fons de Mataró: 3 d'Abril de 2016

CN. Mataró
 • VIII Trofeu Màsters: 16 d'Abril de 2016

CN. Caldes

 • I Trofeu Natació Màsters CN L'Hospitalet: 17 d'abril de 2016

CN. Hospitalet
 • 2n Open Aquamàsters: 30 d'Abril de 2016

CN. Granollers
 • XVIII Torneig Màsters Girona: 14 de Maig de 2016

G.E. i E.G.
 • XXXII Campionat de Catalunya Open Màster
1ª Jornada: Dissabte C.N. Sant Andreu
2º Jornada: Diumenge
 • XXVI Campionat d'España Open d'Estiu de Natació Màster
-
Barcelona
Club
Aquamàsters, C.N. email
València 6, 1-4   08100 Mollet del Vallès
Arenys, C.N. email
Carrer de la Torre, 9 08350 Arenys de Mar
937 921 558  
Artès, C.N.
Carrer Bages,19 (Montse Esclusa) 08271 Artés
938 306 143  
Ass.Sallentina de CF - Sallent, Club Natació email
Av. Pau Casals, s/n 08650 Sallent
938 370 516  
Associació Esportiva Sincro Mataró web   email
Apartat de Correus, 149 08300 Mataró
686 747 815  
At. Barceloneta, C.N. web   email
Plaça del Mar, s/n 08003 Barcelona
932 210 010  
Badalona, Club Natació web   email
Eduard Maristany, 5-7 08912 Badalona
933 843 413  
Badia, Club Natació web   email
Av. de la Plata, s/n 08214 Badia del Vallès
937 193 669  
Balsareny, C.N. email
Zona Esportiva Municipal 08660 Balsareny
938 396 100 - 938 200 125  
Barcelona, Club Natació web   email
Passeig Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona
932 214 600  
Barceloneta, C.E.  email
Passeig Maritim, baixos s/n (enfront Hospital del Mar)
08003
Barcelona
932 216 703  
Berga - El Tossalet, Club Natació  web  email
Guillem de Bergadà s/n  08600 Berga
938 214 545  
Berga Resort,Club Esportiu web email
Carretera C-16 Km 93,3, s/n, 08600 Berga
938 211 250  
Cabrera de Mar,Club Esportiu Natació email
Zona Esportiva Can Benet, La Riera 08349 Cabrera de Mar
937 598 512  
Caldes, C.N. email
Zona Esportiva, s/n - Ap. Correus 15 08140 Caldes de Montbui
938 650 423  
Calella, Club Natació web   email
Rierany de Valldenguli, s/n 08370 Calella de Mar
937 661 971  
Can Dragó, Club Waterpoloemail
Valldemossa 55,  08016 Barcelona
667 546 887  
Castellet, Club Natació email
Zona Esportiva, s/n 08295 Sant Vicenç de Castellet
938 333 216  
Catalunya, Club Natació web   email
Ramir de Maeztu, 25 08024 Barcelona
932 134 344  
Centelles, Club Natació  web  email

Camí de la Llavina,s/n,

Pisc. Mpal. Coberta  08540

Centelles
938 811 130  
Cerdanyola, C.N.   web  email
Carrer Mare de Déu del Pilar, 92 08290 Cerdanyola Vallès
639 309 762  
Claror, Fundació Privada web   email
Sardenya, 337, Entl. 2 08025 Barcelona
934 350 566 - 934 761 398  
Club Deportivo SEK Catalunya web   email
Av. Els Tremolencs, 24-26 08530 La Garriga
938 718 448  
Cornellà, Club Natació web   email
Bonavista, 70 08940 Cornellà de Llobregat
934 743 150  
Esplugues, C.N. email
Alegria, s/n-Complex Poliesp.La Plana 08950 Esplugues de Ll.
934 734 722  
Europa Sports Centre, C.E. web   email
Av. Pla del Vinyet, 110 08172 Sant Cugat del V.
935 901 450  
Gramenet, Ass. Natació  web  email
Víctor Hugo, s/n 08924 Santa Coloma de Gramenet
934 682 690  
Granollers, Club Natació web   email
Lluís Companys, s/n 08400 Granollers
938 704 599  
Guàrdia Urbana BCN, CE web   email
Carrer Guàrdia Urbana, 3-5 08004 Barcelona
932 915 056 - 934 237 000  
Horta, Unio Esportiva  web  email
Carrer Feliu i Codina, 27 08031 Barcelona
934 276 479  
Hospitalet, C.N. L'    email
Rosalia de Castro, 39-43 08901 L'Hospitalet de Ll.
933 379 977- 933 371 279  
Igualada, C.N. web   email
Apartat de Correus 135 08700 Igualada
938 030 038  
Joan Pelegrí, CN web   email
Consell de Cent, 14 08014 Barcelona
934 316 200  
Júpiter Sant Martí, Ass. Esc. Nat email
Concilio de Trento, 193 08020 Barcelona
933 050 005  
Kallípollis, C.N. web   email
Carrer Esports, s/n 08017 Barcelona
932 802 492  
Kemufegu, Club Natació web   email
Av. Llibertat 22 3-2 08100  Mollet del Vallès
   
Manresa, C.N. web   email
Vidal i Barraquer, s/n 08240 Manresa
938 744 750  
Manyanet, C.N. web   email
Travessera de les Corts 331, 08029 Barcelona
934 396 700 - 934 909 220  
Martorell, Club Natació web   email
c/ Mestres Gomila i Reniu, s/n 08760 Martorell
937 750 153  
Masnou, Club Natació El email
Sant Sebastià,14 08320 El Masnou
935 408 115  
Mataró, C.N. web   email
Passeig Callao, s/n - Ap.Corr. 44 08301 Mataró
937 962 902 - 937 963 690  
Mediterrani, C.E. web   email
Begur, 44 al 52 08028 Barcelona

934 315 855 - 934 318 666

 
Molins de Rei, Club Natació web   email
Esperanto, s/n 08750 Molins de Rei
936 680 680  
Montjuïc, C.N. web   email
Carrer Segura, s/n 08038 Barcelona
933 318 288  
Nagi, CLUB    email
Escola Pia, 41 2n 08201 Sabadell
937 257 705  
Navàs, C.N. email
Carrer de la Pau, 61 08670 Navàs
   
Panteres Grogues, Club Esportiu web   email

C.Diputació 163, 08011

Barcelona
   
Parets, C.N. email
Carrer de la Salut, 46 i 48 08150 Parets del Vallès
935 620 153  
Picornell, Club Esportiu   email
Av. de l'Estadi, 40 08038 Barcelona
   
Piera 2012, Club Natació   email
Passeig del Prat, 3-7 08784 Piera
   
Pinetons de Cardedeu, C.N. email
Apartat de Correus, 239 08440 Cardedeu
938 461 326  
Poble Nou, C.N. web   email
Av. Litoral Mar, 86-96 08005 Barcelona
932 215 356  
Prat, C.N.   web    email

Plaça Ventura Tort, 5 - 7, 08820

El Prat de Llobregat
934 783 176  
Premia, Club Natació   email
Francesc Mas Abril, 13 08330 Premia de Mar
937 549 056  
Radikal Swim, Club Natació web   email
C.Aragó, 237-239 principal 1a. 08007 Barcelona
   
Rubí, Club Natació web   email
Av. De les Olimpiades s/n 08191 Rubí
935 887 475 - 936 993 770  
Sabadell, C.N. web   email
Montcada, 2 08203 Sabadell
937 484 400 - 937 136 464  
Sant Adrià, C.N.    web   email
Apartat de Correus, 63 08930 Sant Adrià Besós
653 198 519  
Sant Adrià, C.W. email
Poliesportiu Ricart s/n 08930 Sant Adrià Besós
934 622 516  
Sant Andreu, Club Natació web   email
Passeig Fabra i Puig, 47 08030 Barcelona
933 456 789  
Sant Boi, ASS. ESP. C.N. web   email
Carrer Mallorca, 30 08830 Sant Boi de Ll.
   
Sant Feliu, C.N. web   email
Montserrat, s/n - Ap. Correus 94 08980 Sant Feliu de Ll.
936 661 444  
Sant Just, Club Natació email
Pg. de la Muntanya, s/n 08960 Sant Just Desvern
934 731 108 (tardes)  
Sant Sadurní, C.N. email
Pg. Can Ferrer, s/n 08770 Sant Sadurní Anoia
938 910 044  
Santa Eulàlia, Agrupació Esp. web   email
Jacinto Verdaguer, 15 - 17 08902 Hospitalet de Llobregat
933 326 050  
Santa Perpètua, C.N.   web   email
Av. Girona, s/n - Apartat Correus, 127 08130 Sta. Perpètua M.
935 741 939  
Santpedor, C.N. email
Plaça Gran, 10 "Ca l'Arola" 08251 Santpedor
938 321 052  
Sincro Sant Cugat, C.N.    email
Passeig de l'Esparver, 27 B 08197 Valldoreix
   
Sitges, C.N. web   email
Passeig Isaac Albeniz, s/n 08870 Sitges
938 940 116  
Terrassa, Club Natació web   email
Av. Abat Marcet, s/n 08225 Terrassa
937 352 626  
Torelló, Natació Club web   email
Camí Nou de Can Parrella, 5 08570 Torelló
938 505 098  
Universitat Autonoma Bellaterra, WP web   email
Edifici SAF, Campus UAB 08193 Barcelona
935 812 611  
Valldoreix,Club Natació  email
Carrer Brodallor, s/n 08197 Valldoreix
936 754 055  
Vallirana, C.N.  web   email
Piscina, s/n 08759 Vallirana
936 830 732  
VIC-ETB, C.N. web   email
Carrer Josep Ma. Pallàs, 1 08500 Vic
938 853 121  
Viladecans, Club Natació email
Av. Pompeu Fabra, s/n 08840 Viladecans
936 370 440  
Vilafranca, C.N. email
Carrer Escorxador - Aptat. Corr. 394 08720 Vilafranca del P.
938 172 864  
Vilanova, Club Natació  web email
Olivella, 2 08800 Vilanova i la Geltrú
938 101 415  
Tarragona
Club
Ampolla, C. NÀUTIC web  email
Av. Marítima Ramon Pous, s/n 43895 L'Ampolla
977 460 211  
Amposta, C.NATACIÓ web   email
Eivissa 16, esc.A, 4t 3a àtic 43870 Amposta
977 703 381 - 977 704 480  
Associació Amics Riudoms  web email
Sant Antoni, 31 1r 43330 Riudoms
   
Cambrils C. N. email

Palau d'Esports
Plaça de l'Ajuntament 1, 43850

Cambrils
   
Ebre, C. N. email
Sant Jaume 46 , 43580 Deltebre
   
Natagona, Club Esportiu  web  email
Tetuan,33 1r 1a    43205 Reus
 620 81 82 83  
Reus Ploms, Club Natació web   email
Av. Marià Fortuny, 5 43204 Reus
977 754 257  
Sant Carles, C. NÀUTIC  web email
Av. Dàrsena del Moll, s/n 43540 Sant Carles Ràpita
977 741 103  
Salou, C. N.   email
 Pierre Vilar, 15 2n 2a     43840 Salou
   
Tàrraco, C.N. web  email
Passeig Torroja, 86 43007 Tarragona
977 232 034  
Tarragona, R.C.N. web   email
Port Esportiu, Edif. Club Nàutic 43004 Tarragona
977 240 360  
Torredembarra, Club Natació Sincronitzada   email
De la Sort 18 baixos 43830 Torredembarra
   
Tortosa, Club Natació web   email
Apartat de Correus, 269 43500 Tortosa
977 580 557  
Valfagó, Assoc. Esportiva Sincro  web  email
Mila, 5              43840 Salou
692 046 132  
Vendrell, C.N. email
C/ Noguera Pallaresa, 1-9 C5      43700 El Vendrell
977 665 348  
Vila-Seca, C.N. email
Apartat de Correus, 55 43480 Vila Seca
977 392 496  
Lleida
Club
Almacelles N.C.     email
Plaça la Villa, 1 25100
Almacelles
973 740 859
 
Almenar, C.N.     web  email
Carrer Trullets, s/n 25126
Almenar
973 770 691
 
Balaguer, Club Esportiu Natació web email
Urgell,100 25600
Balaguer
973 445 711
 
Cervera, Club Natació web  email
Francesc Macià, 1 25200
Cervera
973 532 036
 
Ekke Lleida, Assoc. Esportiva  email 
Av. Rovira Roura, 41-43 25006
Lleida
 
 
INEFC Lleida, C.E.     web   email
Ptda. Caparella, s/n 25192
Lleida
973 272 022
 
Lleida, C.N.    web  email
Ap. Corr., 500
Partida Balàfia, 132  25080
Lleida
973 243 478
 
Mollerussa, C.N.  email
Av. Canal, s/n
Ed.Sant Jordi 2 pis  25230
Mollerussa
973 711 751
 
Tàrrega, C.N. web email
Av. Verge de Montserrat s/n 25300
Tàrrega
973 311 040
 
Val d'Aran, C.Atlètic.  email
Avda Garona 33 baixos Palai Gel, local num 3    Apt. correus 186 25530
Vielha

 
Girona
Club
Anglès, C.W. web   email
C. Sant Jordi,2        17160 Anglès
972 422 590  
Banyoles, C.N. web   email
Pg. Antoni Gaudí, 3 - Ap. Corr. 28 17820 Banyoles
972 570 859  
Besalu, Club Natació email
Piscina núm 2 17850 Besalú
972 176 601  
Blanes, SQUAIX   web  email
Rovira i Virgili, 8-10 - Ap. Corr. 475 17300 Blanes
972 331 500  
Castellfollit, C.N. email
Piscina Municipal "Josep Illa", s/n 17856 Castellfollit de la Roca
972 294 047  
Estartit, C. NÀUTIC web   email
Passeig Maíitim, s/n 17258 L'Estartit
972 751 402  
Farners Club Natació    email
Sant Ignasi,12 17430 Santa Coloma de Farners
972 842 377  
Figueres Club Waterpolo  web  email
Plaça Voluntaris s/n 17600 Figueres
972 509 339  
Figueres, Club Natació web   email
Av. Olimpia, s/n 17600 Figueres
972 677 033  
Flaçà, C.P. email
Zona Esportiva, s/n 17463 Flaçà
972 488 055  
GEIEG web   email
Plaça del Vi, 7 17004 Girona
972 202 946  
Grup d'esports Nautics de Roses web   email
Av. de Rhode, s/n 17480 Roses
972 257 003  
Jonquera, ACEJ La email
Carrer Major 2 17700 La Jonquera
972 555 713  
Lloret de Mar, C. NATACIÓ  web   email
Costa Carbonell, 40 despatx d'entitats número 7   17310 Lloret de Mar
972 369 231  
Lloret-Canyelles, C.N.
Apartat de Correus, 268 17310 Lloret de Mar
972 365 678  
Olot, Club Natació web   email
Av. Pere Badosa, s/n 17800 Olot
972 262 028  
Port D'Aro, C. NÀUTIC  web  email
Av. Verona i Teruel, s/n 17250 Platja d'Aro
972 818 929  
Puigcerda, Club Poliesportiu web   email
Ramon Condomines, s/n 17520 Puigcerda
972 880 243  
Riembau Platja d'Aro, Club Nat. email
Santiago Rusinyol, s/n 17250 Platja d'Aro
972 825 782  
Sant Joanenc, C.P.  web  email
Paperera Torras, 2 17857 Sant Joan Les Fonts
972 292 237  
Swimfaster, CLUB NATACIÓ web   email
Carrer Notari Salvador Dalí, 11 3er A 17600 Figueres
   
Xaloc, CLUB AQUÀTIC web   email
Plaça Salvador Espriu, s/n 17220 Sant Feliu Guíxols
   
Andorra
Club
Andorrana, Fed. de Natació  web  email
Baixada del Molí 31-35
CASAL DE L'ESPORT
AD500
Andorra la Vella
00 376 89 03 71  
 
     
  Dissenyat per Raül Lubiano
Copyright © 2014 Drets reservats .
Club Natació Sant Adrià
Ricard, s/n
Tel. 653198519
Contacte:cnsantadria@cnsantadria.cat
08930 · Sant Adrià de Besòs